AYDIN / SULTANHİSAR - Gazi Mustafa Kemal İlkokulu

Ara

Her yıl olduğu gibi bu sene de Okulumuzda tüm sınıflar arası Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası düzenlenecektir.

Oyunlar öğrenci seviyeleri arasında karma olarak yapılacaktır.

Kas

Türk İstiklal Mücadelesinin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yılında rahmet, minnet ve şükranla yad ediyoruz. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

10 KASIM ATATÜRK HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA İLÇEMİZ İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ ARASINDA DÜZENLENEN RESİM YARIŞMASINDA OKULUMUZ 4/B SINIFI ÖĞRENCİSİ BERİL UĞURHAN SULTANHİSAR BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.  ÖĞRENCİMİZİ, AİLESİNİ VE ÖĞRETMENİNİ TEBRİK EDİYORUZ.

Kas

Yıpranmış ve eskimiş öğrenci sıralarımız, Milli Eğitim Bakanlığımızın gönderdiği sıralarla yenilendi.

Ekm

10 Kasım Atatürk Haftası Etkinlikleri Kapsamında, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Düzenlediği "Atatürk ve Biz" Temalı Resim yarışmasına, 2. 3. ve 4. sınıf öğrencilerimizle 23 Ekim Pazartesi Günü Sınıflarımızda Yapacağımız Resimlerimizle Katılım Göstereceğiz.

Ekm

Okulumuzda yapılan iyileştirme çalışmaları;

1. Atatürk Köşesinin Yenilenmesi

2. Dış Cephenin Bel Altı Kısmının Kaplanması

3. Dış Cephe ve Dersliklerin Boyanması

4. Koridorlardaki Lambaların Led Aydınlatma ile Değiştirilmesi

5. Bahçe Duvarı Çitlerinin Yenilenmesi

6. 2 Derslikli Anasınıfının Yapılarak Faaliyete Geçmesi

7. Zeka Oyunları Sınıfı Kurulması

8. Merdiven Boşuklarına File Gerilmesi

9. Okul Tabelalarının Yenilenmesi

10. Bina Girişine Gergi Tavan Uygulaması

11. Sınıf Kapılarına Güvenli Kapı Kolu Takılması

12. Sınıf Kapılarına Kapı Sabitleme Güvenlik Sistemi Uygulanması

13. Güvenlik Kamera Sayısının Artırılması ve Yenilenmesi

14. Basketbol Potalarının Yenilenmesi

15. Bina Çevresindeki Merdivenlere Korkuluk Yapılması

16. Spor Malzemeleri Alımı

Eyl

Okulumuz 2. 3. ve 4. Sınıf öğrencileriyle, sınıf ortamında ve eş zamanlı olarak  “100. Yılında Cumhuriyet” konulu resim etkinliği yaptık.