AYDIN / SULTANHİSAR - Gazi Mustafa Kemal İlkokulu

Nis

Orman haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün katılımı, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüzün desteğiyle öğrencilerimize çevre bilinci ve doğa sevgisini kazandırmak ve gelecek nesillere sürdürülebilir bir dünya mirası bırakmak amacıyla eğitim verilmiş ardından okul bahçemizde yöresel ağaç fidanı dikimi etkinliği yapılmıştır.

Mrt

Cumhuriyetimizin 100. yılında, ecdadımızın mirası olan büyük zaferimizi “ruhumuzda var” mottosu ile çoşkuyla kutlamanın ardından bu yıl da ruhumuzda hiç eksilmeyen bir inançla kutlamaya ve ecdadımızı anmaya devam ediyoruz.
2023 ve 2024 yıllarında savunma sanayinde, ülkemizin geleceği için atılan büyük adımlarla ilerlemeye devam ederken Cumhuriyetimizi kuran ve Çanakkale’de bize zafer yaşatan yüce ve saygı değer iradenin izinde, aynı inançla:
Şan, Şeref, Tarih “Bizim Çanakkale” diyoruz ve Çanakkale Muharebeleri’nin 109. yılında aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

SIFIR ATIK PROJELERİ YARIŞMASINDA ANASINIFI DALINDA KIVANÇ URAS YAKAR İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ, İLKOKUL DALINDA MİRAM HALİL İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİLERİMİZİ, ÖĞRETMENLERİNİ VE VELİLERİNİ TEBRİK EDERİZ.

Mrt

Okulumuzun değerli kadın öğretmenleri, velileri, personelleri başta olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz.

Mrt

Okulumuz Afet Hazırlık Kulübü tarafından Deprem Tatbikatı başarılı bir şekilde uygulandı. Tatbikatta sınıflarda deprem anında hayat kurtaran “Çök, Kapan, Tutun” yöntemi uygulanırken sonrasında okul dışında bulunan deprem toplanma alanında düzenli olarak toplanma çalışması gerçekleştirildi.

Mrt

Öğrencilerimize geleneksel çocuk oyunlarını öğretmek, yaşatılmasını ve gelecek nesillere aktarılmasını sağlamak amacıyla Geleneksel Çocuk Oyunlarımızdan Kaleli Yakan Top, Tombik, Yağ Satarım Bal Satarım ve Mendil Kapmaca oyunlarını okul bahçemize çizdik. Okul bahçemizin güzelleştirilmesinde ve öğrencilerimizin eğlenerek vakit geçirmesi noktasında oyun alanlarının çiziminde mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca emek ortaya koyan öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

TAZOF (Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu) ve Milli eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen Akıl ve Zeka Oyunları il finali Aydın'da yapıldı. Yapılan Yarışmalarda ilkokullar kategorisinde Q-BİTZ oyununda Büşra YÜCETAŞ il 3.sü oldu. İl müsabakalarında okulumuzu ve ilçemizi başarıyla temsil eden tüm öğrencilerimizi ve onları hazırlayan öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ ve MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA İLÇEMİZDE İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ ARASINDA DÜZENLENEN RESİM YARIŞMASINDA 4/C SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZDEN HAZAL ÖZASLAN ESERİYLE İLÇE İKİNCİSİ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİMİZİ, ÖĞRETMENİNİ VE AİLESİNİ TEBRİK EDERİZ.

Şbt

Akıl ve Zeka Oyunları İlçe Turnuvasında gösterdikleri üstün başarıdan dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erdinç GÜNER okulumuzu ziyaret ederek başarı gösteren öğrencilerimize hediyelerini takdim etmiştir. Kendilerine katılımlarından ötürü teşekkür ederiz.

Şbt

İLÇEMİZDE YAPILAN AKIL ve ZEKA OYUNLARI TURNUVASI TAMAMLANDI. İLKOKULLAR ARASI BEŞ KATEGORİDE GERÇEKLEŞTİRİLEN OYUNLARIN BEŞİNDE DE  ÖĞRENCİLERİMİZ BİRİNCİ OLDU. OYUNLARDA BİRİNCİ OLARAK OKULUMUZU ve İLÇEMİZİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK İL FİNALLERİNDE TEMSİL ETMEYE HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ ŞÖYLEDİR;

MANGALA OYUNUNDA 3/B SINIFI ÖĞRENCİSİ EYMEN DEMİR,

EQUİLİBRİO OYUNUNDA 4/A SINIFI ÖĞRENCİSİ ZEYNEP ÇULHA,

Q-BİTZ OYUNUNDA 3/B SINIFI ÖĞRENCİSİ BÜŞRA YÜCETAŞ

PENTAGO OYUNUNDA 3/B SINIFI ÖĞRENCİSİ SÜLEYMAN MEHMET KAMBAK

KÜRE OYUNUNDA 4/B SINIFI ÖĞRENCİSİ FURKAN TALHA ÇETİN

ÖĞRENCİLERİMİZİ ve TURNUVAYA HAZIRLANMALARINDA EMEĞİ GEÇEN SINIF ÖĞRETMENLERİ ÜLKER GÜRDAL ve SEMA ÖMÜR'Ü TEBRİK EDER, İL FİNALLERİNDE HEPSİNE BAŞARILAR DİLERİZ.

Ock

OKULUMUZDA 3. SÜ YAPILAN AKIL ve ZEKA OYUNLARI TURNUVASI TAMAMLANDI. BEŞ DALDA GERÇEKLEŞTİRİLEN OYUNLARDA ÖĞRENCİLERİMİZ EĞLENEREK ÖĞRENDİ. OYUNLARDA BİRİNCİ OLARAK OKULUMUZU İLÇEMİZDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK TURNUVADA TEMSİL ETMEYE HAK KAZANAN ÖĞRENCİLER ŞÖYLEDİR;

MANGALA OYUNUNDA 3/B SINIFI ÖĞRENCİSİ EYMEN DEMİR,

EQUİLİBRİO OYUNUNDA 4/A SINIFI ÖĞRENCİSİ ZEYNEP ÇULHA,

Q-BİTZ OYUNUNDA 3/B SINIFI ÖĞRENCİSİ BÜŞRA YÜCETAŞ

PENTAGO OYUNUNDA 3/B SINIFI ÖĞRENCİSİ SÜLEYMAN MEHMET KAMBAK

KÜRE OYUNUNDA 4/B SINIFI ÖĞRENCİSİ FURKAN TALHA ÇETİN

ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER, TURNUVANIN DÜZENLENMESİNDE ve OYUNLARIN ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRETİLMESİNDE EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN ve ÖĞRENCİ VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın Etkinliği kapsamında,  8 Ocak 2024 tarihinde Nazilli Belediyesinde bulunan Sinema'ya 2/C, 3/A, 3/B ve 4/B sınıfları öğrencilerimizden oluşan bir grupla birlikte "Rafadan Tayfa Hayrimatör" sinema filmini izlemek üzere gezi düzenlenmiştir.

Ock

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ CUMHURİYET'İN 100. YILINA ÖZEL OLARAK AY YILDIZ BİLEKLİK ve KARTLAR TASARLADILAR. ÖĞRETMENLERİYLE BİRLİKTE ÖZENLE HAZIRLAYIP KENDİ ELLERİYLE PAKETLEDİKLERİ HEDİYELERİNİ.DEPREMDEN ETKİLENEN GAZİANTEP'İN ŞEHİTKAMİL İLÇESİNDEKİ KARDEŞ OKULA GÖNDERDİ. BÜYÜK BİR MUTLULUK VE HEYECAN İLE KENDİLERİNE VERİLEN BU SORUMLULUĞU LAYIĞI İLE YERİNE GETİRMENİN COŞKUSUNU MİNİK KALPLERİNDE HİSSETTİLER.

ETKİNLİKTE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİLERİMİZE ve ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ara

Resmi adı Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası olan Yerli malı Haftası 12-18 Aralık tarihleri arasında ülkemizde tüm okullarda kutlanan belirli haftalardandır. Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası okulumuzda kutlanmıştır. Emeği geçen veli, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.